Tofu ja sitruunaruoho keskittyy pääasiassa kiinalaiseen ja thaimaalaiseen ruokaan suomalaisin vivahtein. Suomalaisen kalan, sienien ja omien yrttien maut kietoutuvat aasialaisiin makuihin.
lauantai 19. helmikuuta 2011
Vuohenjuustoa pakkasaamuna
Kirpeänä pakkaspäivänä kaipaan aamupalaksi jotain lämmintä mutta myös raikasta vihreätä. Jääkaapissa on vuohenjuustoa ja ikkunalaudalla kasvaa herneenversoja. Leipäkorista nappaan ruisleivän. Niistä syntyy lauantaiaamun herkku.
Paahda vajaan sentin paksuiset vuohenjuustoviipaleet pannulla molemmin puolin. Kippaa juusto lämpiminä voidellun leivän päälle. Napsaise muutama herneenverso niiden päälle ja nauti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti