perjantai 14. lokakuuta 2011

Avokado-artisokkasalaatti

Parhaat salaattireseptit syntyvät sattumalta. Tämä maistui erityisen mainiolle pyörämatkan jälkeen:

1 kypsä avokado
öljyyn säilöttyjä artisokansydämiä
punakaalia silputtuna pieneksi
rapeaa salaattia
kirsikka- tai muita pieniä tomaatteja
auringonkukansiemeniä

oliiviöljyä
viinietikkaa
suolaa
mustapippuria

Halkaise avokado ja poista kivi. Kaada kuoppaan oliiviöljyä, suolaa ja tilkka viinietikkaa. Anna maustua hetki.

Sekoita muut ainekset salaattikulhossa, lusikoi avokado joukkoon ja lisää tarvittaessa oliiviöljyä, viinietikkaa, suolaa ja pippuria.

Tarjoa normandialaisen siiderin ja paahtoleivän kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti