torstai 16. elokuuta 2012

Helppo kesäpasta 'Black Russian' -tomaatista

Mehevä runkotomaatti 'Black Russian' sopii mainiosti salaattien ohella myös lämpimään ruokaan. Käytin kesän ensimmäisen kypsän tumman venäläisen helppoon kesäpastaan.


Ainekset (2 henk.)

noin 200 g penne- tai muuta pastaa
suolaa
liraus ruokaöljyä keitinveteen

kourallinen sileälehtistä persiljaa
2 'Black Russian' -tomaattia kuutioituna
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä

  1. Keitä pasta suolalla ja tilkalla öljyä maustetussa vedessä, jätä sopivan kiinteäksi. 
  2. Valuta hyvin.
  3. Kaada tarjoiluvatiin, sekoita joukkoon persilja ja tomaatti.
  4. Mausta suolalla ja mustapippurilla, lorauta päälle hyvää oliiviöljyä.
  5. Tarjoile heti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti