300 – 500 g kiinteää tofua
3 – 4 shanghainkaalia
2 valkosipulinkynttä
soijakastiketta
Paloittele tofu ja kaali suupaloiksi. Kuumenna wokki, lisää tilkka rypsiöljyä ja hienoksi silputtu valkosipuli. Kääntele hetki ja lisää tofupalat, kun valkosipuli on kevyesti ruskistunut.
Paista tofun pinta rapeaksi, lisää tilkka soijakastiketta ja desin verran vettä. Sekoita joukkoon shanghainkaali ja annata höyrystyä hetken ajan. Kaalin lehtiruotien pulleat alapäät eivät saa pehmetä, ne maistuvat parhailta rapsakoina.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa soijakastiketta ja pirskottele päälle seesamöljyä. Nosta pöytään ja syö heti.
Shanghainkaaliwokin kaveriksi sopivat nuudelit.
Kuva shanghainkaalista löytyy http://www.wingyipstore.co.uk/pictures/content1479/baby+pak+choi.jpg
Tein ja tykkäsin kovasti. Shanghain kaali on yksi uusi suosikkini! S.
VastaaPoista