Ruokablogi kituu, kun bloggaajan aika menee puutarhatöissä ja niistä kirjoittaessa. Kaksi harrastusta kuitenkin yhtyy, kun kasvimaalta voi hakea tuorettakin tuoreempaa salaattia. Tänä iltana sitä käytettiin ruokaisaan maalaissalaattiin.
Ainekset:
erilaisia salaatinlehtiä (punalehtistä, lievästi kitkerää, perusvihreää)
kevätsipulia tai ruohosipulia, pieneksi silputtuna
1-2 tomaattia viipaloituna
1 dl ituja
1 dl auringonkukansiemeniä
4 viipaletta maalaisleipää paahdettuna ja paloiteltuna
1 prk tomaattiin säilöttyjä sardiineja
1 rkl oliiviöljyä
loraus valkoviinietikkaa
1 valkosipulinkynsi
ripaus suolaa ja mustapippuria
Hiero salaattikulho valkosipulilla. Sekoita ainekset ja lisää oliiviöljy, etikka sekä mausteet. Anna salaatin maustua hetki ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti